Investice do nemovitostí v Itálii láká stále více Čechů

Investice do nemovitostí v Itálii láká stále více Čechů

Věděli jste, že v Itálii žije přibližně 4000 Čechů? Jejich důvody k přestěhování byly rozdílné, ale většina z nich se shodně na jednom faktu – život v Itálii plyne zcela jinak než v srdci Evropy. Některé Čechy přivedla do Itálie láska, jiné podnikání, styl života apod. V posledních letech přibývá nejen Čechů, ale také například Němců, kteří se rozhodli trávit důchod v Itálii. To je také důvodem, proč je immobilie in Italien je často vyhledávaným výrazem.

Nákup nemovitostí v Itálii nikdy nebyl snadnější

Nakupování nemovitostí v zahraničí nemusí být obtížnější než v tuzemsku, pokud víte koho kontaktovat. Na webu italicahomes.com objevíte stovky nemovitostí určených k prodeji nejen italským občanům, ale také cizincům. Kromě rozmanitého výběru nemovitostí má Italicahomes jednu nespornou výhodu, součástí týmu je Češka trvale žijící v Itálii. Nejen díky tomu máte jistotu, že nedojde k nějakému nedorozumění při výběru nemovitosti v Itálii, ale také že snadněji odhadne, po čem přesně toužíte.

Rozmanitá nabídka nemovitostí

Ačkoli patří mezi nejvyhledávanější nemovitosti standardní vily v blízkosti moře, existuje mnoho kupujících, kteří mají speciální požadavky. Rozmanitá nabídka nemovitostí, která zahrnuje skromné domky, vily pro rodiny, luxusní vily s bazénem u moře, ale také komerční objekty, pozemky a dokonce také farmy uspokojí každého zájemce.

Příjem či investice do důchodu…

Ačkoli přibývá v Itálii důchodců z ciziny, kteří kupují nemovitosti v Itálii, není jediný důvod. Mnoho lidí kupuje nemovitosti v Itálii jako zdroj dalšího příjmu. V dnešní době digitálních nomádů, kteří žijí v pronájmech, jsou investice do nemovitostí v zahraničí nákladově efektivní. Lidé, kteří nejsou pracovně omezení místem, jsou vděční za každou možnost pronájmu domu v zahraničí.

Vybírejte nemovitosti v Itálii na italicahomes.com/cs