Zajistěte si pronájem kontejnerů, mobilního oplocení a mobilních toalet

Zajistěte si pronájem kontejnerů, mobilního oplocení a mobilních toalet

Firma ALFA Container vám pomůže vyřešit vaše problémy s prostorovými potřebami. Nabízí pronájem kontejnerů, které vytvoří provizorní zázemí na staveniště, pro dočasnou kancelář, ubytovnu nebo skladiště. Pronajmout si můžete obytné, sanitární nebo skladové kontejnery a sestavy, která připraví dle vašich potřeb a požadavků.

Kontejnery ALFA Container

Jsou připravené k okamžitému používání. Jsou vybavené elektroinstalací, pro chladné počasí elektrickým topením, osvětlením, zásuvkami i vypínači. Lze je využít jako samostatné jednotky nebo pro sanitární účely. Pro tyto případy disponují sanitární výbavou, rozvody vody a odpadů. Díky venkovním propojovacím kabelům kontejnery snadno propojíte a vytvoříte tak sestavy nebo modulové objekty. Kontejnery mají kvalitní a pevnou konstrukci, která umožňuje stavbu i objektů o dvou podlažích. Objednat si můžete také různé druhy příslušenství. Jedná se o schodiště, podesty, klimatizaci a dokonce i nábytek.

Mobilní oplocení

Pronájem oplocení využijete v případě, že potřebujete ochránit prostor proti nežádoucímu vniknutí do objektu, proti krádežím nebo je potřeba vymezit místo či usměrnit pohyb osob. Mobilní oplocení je vhodnou volbou na stavby nebo pro různé druhy akcí.

Mobilní oplocení se skládá z jednoduchého systému panelů, branek a příslušenství. Je dokonale variabilní a flexibilní a lze jej postavit téměř kdekoli. Kromě klasického oplocení můžete využít také nabídku oplocení nízkého, které pomáhá organizovat pohyb osob po areálu. Firma provádí i montáž a následnou demontáž. Problémem není ani návrh projektu.

Mobilní toalety

Pronájem mobilních toalet představuje rychlé řešení pro veřejné akce s velkou účastí lidí. Snadno a rychle tak vytvoříte sociální zázemí, o které se nemusíte starat. Firma ALFA Container zajistí nejen instalaci, ale i pravidelní servis, údržbu a desinfekci.