Krepové lepící pásky nacházejí celou řadu uplatnění

Krepové lepící pásky nacházejí celou řadu uplatnění

Pokud se chystáte malovat nebo rekonstruovat, určitě využijete krepové lepící pásky. Ušetří vám velké množství času, který byste potřebovali na úklid. Jsou vyrobené z papíru a k dostání jsou různé šířky. Návin na cívce je 50 metrů.

Výhody krepové lepící pásky

Krepové lepící pásky využijete třeba při označování ploch během malování. Krepovou páskou zamaskujete prvky, u kterých nechcete, aby se zamazaly od barvy nbo laku. Během malování nebo natírání chrání zakrytou plochu nebo materiály proti nežádoucímu ušpinění. Zakrytá místa tak nepotřísníte barvou nebo lakem.

Pomocí krepové pásky můžete vyznačit natíranou plochu nebo zakrýt místa, která chcete uchránit před barvou či lakem. Také jí velmi snadno zafixujete ochranné igelitové fólie.

Přestože má lepidlo na pásce dobrou přilnavost, jakmile dokončíte práci, velmi snadno pásku odstraníte. Nikde nezůstávají žádné zbytky od lepidla. Krepová páska má velkou odolnost, do teploty až +60⁰C. Také odolává působení barev a rozpouštědel.

Na koho se obrátit?

Krepové lepící pásky nabízí firma Jarico. Její působnost se datuje již od roku 1994. Již od samého počátku se firma soustředila na oblast obalových materiálů, které nabízela širokému spektru zákazníků. Svoji nabídku stále rozšiřuje a zkvalitňuje a v současné době nabízí i široký sortiment hygienických, čistících a úklidových materiálů. Za cíl si klade poskytovat svým zákazníkům kvalitní služby za přijatelnou cenu. Chce pohotovým způsobem reagovat na nové potřeby svých zákazníků. Ve firmě panuje pohodová atmosféra, jejíž příčinou je z části fakt, že se jedná téměř o rodinnou firmu, kterou doplňují dlouholetí zaměstnanci. Tuto příjemnou atmosféru se všichni členové pracovního kolektivu snaží přenést i na své zákazníky.