Jak se dobře vyspat? Co třeba na nepropustných prostěradlech!

Jak se dobře vyspat? Co třeba na nepropustných prostěradlech!

Měkké a pohodlné prostěradlo je základním prvkem každého pohodlného spánku. A když k tomu přidáte něžnou dekoraci, jako jsou mikroplyšová srdíčka, vaše postel se stane útulným a romantickým místem odpočinku. Nepropustná prostěradla s mikroplyšovou dekorací jsou jedinečným doplňkem, který zvýší komfort vaší postele a dodá prostoru zcela nový vzhled.

Čisté a zdravé prostředí díky mikroplyši

Čisté a zdravé prostředí díky nepropustnému prostěradlu. Prostěradlo je vyrobeno ze 100 % přírodního vlákna ,které je hebké jako hedvábí. Má termoregulační vlastnosti a odvádí vlhkost. Jedna vrstva je bavlněná a druhá má prodyšnou membránu. Právě díky membráně ochráníme matrací před fleky a vlhkostí.Což ocení zejména rodiče s dětmi …( Ochrana matrace před tekutinou či nechtěným únikem moči. Dále při nadměrném pocení ,nebo inkontinenci. Prostěradlo je vhodné pro alergiky.

A co další doplňky z mikroplyše?

Co třeba mikroplyšová maska ​​na oči, která vám poskytne příjemnou temnotu a zažene rušivé světlo, ať už doma nebo na cestách. Mikroplyšové pantofle jsou zase skvělým společníkem pro chladné večery, kdy chcete svým nohám dopřát hřejivou pohodu. A samozřejmě nezapomeňme na mikroplyšové povlečení, které vytvoří dokonalou atmosféru v ložnici a zahalí vás do náruče měkkého luxusu.

A co naši nejmenší?

Pro děti je připravený dětský bavlněný bryndáček. Tento roztomilý a jemný dětský bavlněný bryndáček je ideální volbou pro vaše malé ratolesti. Je vyroben z kvalitního bavlněného materiálu, který je příjemný na dotek.

Nepropustná prostěradla, mikroplyšová dekorace, mikroplyšová srdíčka, mikroplyšová maska ​​na oči, mikroplyšové pantofle, mikroplyšové povlečení a dětský bavlněný bryndáček – to vše jsou doplňky, které zpříjemní spánek a dodají ložnici a dětskému pokoji nádech luxusu. Vyzkoušejte tyto mikroplyšové produkty a nechte se unášet do světa komfortu a pohody. Vaše postel se stane místem, kam se budete těšit každý večer, a ráno se budete probouzet s úsměvem na rtech.