Jak vytvořit krásný domácí bar

Jak vytvořit krásný domácí bar

Máte příliš mnoho pokojů pro hosty? Děti se právě odstěhovaly a chcete využít prostor? Jste unaveni z toho, že nemůžete nevyužít tu jednu místnost u vás doma? Proč si nevytvořit domácí bar?

Potřebujete soukromé místo, kam se dostat pryč? kdo ne? Mnoho z nás nyní pracuje a žije ve stejných prostorách. Možná budeme muset uniknout, aniž bychom technicky opustili dům. Domácí bar by mohl být místem, kde se můžete stýkat s přáteli, odpočívat, relaxovat a užívat si chvíle o samotě.

Zde je několik položek, které můžete použít k přeměně nevyužitého nebo používaného prostoru ve vaší domácnosti na domácí bar.

Položky pro vytvoření vašeho domácího baru

  1. Vytvořte si vyhrazenou TV oblast – Od sledování sportu po relaxaci u filmu budete potřebovat alespoň jednu extra velkou obrazovku. Chcete-li zvýšit úroveň sledování televize, doporučujeme investovat do zvukového systému.
  2. Postavte si nebo si kupte barový pult – Jaký lepší způsob, jak si odpočinout po dlouhém dni v práci, než popíjet úlitbu ve svém vlastním baru? Nezapomeňte zahrnout speciální barové náčiní a doplňky, které máte rádi, a investujte do pohodlného barového sezení pro dotvoření prostoru.
  3. Přidejte rekreační předměty – Čím více rekreačních možností, tím lépe. A jaká je snadnější rekreační aktivita kromě házení šipek na zeď? Žádný nás nenapadá, a proto doporučujeme přidat terč na šipky na jednu ze svých stěn. Naštěstí terče jsou levné a snadno se shánějí. A ať už hledáte sólo zápas nebo zápas mezi přáteli, kulečník je zábavný způsob, jak odpoutat hlavu od všeho ostatního ve vašem životě. Je to také skvělý doplněk – jde o dekorativní prvek i způsob, jak pobavit přátele a rodinu, když přijdou na návštěvu. Mezi další možnosti, které mohou sloužit jako prvky nebo ohniska místnosti, patří pingpongový stůl a stolní fotbal.
  4. Mít správné vybavení pro videohry – Pokud jsou vaším koníčkem videohry, ujistěte se, že máte ve svém domácím baru to správné vybavení pro videohry. Existuje mnoho různých způsobů, jak zlepšit hru, od hvězdné sbírky videoher a nezbytných doplňků, jako jsou ovladače a sluchátka, až po osobní domácí arkádové automaty.
  5. Vytvořte si prostor pro lenošení – Doporučujeme investovat do pohodlné pohovky, sekčních nebo lenoškových křesel. Nekupujte prosím nic online, aniž byste to nejprve nezažili. To znamená zajít si do prodejny osobně vyzkoušet různé možnosti sezení, než si je koupíte. Při výběru nábytku se určitě zaměřte na vytvoření pohodlného místa a konverzačního kruhu, kde se mohou přátelé scházet a stýkat se.
  6. Přidejte lednici a mikrovlnnou troubu – Pokud máte pokoj a dává vám to smysl pro váš prostor, přidání lednice a mikrovlnné trouby bude velmi pohodlné. Díky tomu bude snadné vzít si studený nápoj a ohřát jídlo, aniž byste museli opustit svůj pokoj.
  7. Tématická výzdoba – Pokud chcete, vycentrujte svůj domácí bar kolem nějakého tématu. Zvažte vymalování místnosti tak, aby odpovídalo tématu, pro které se rozhodnete, a přidejte umělecké a dekorační předměty, aby byl vzhled soudržný. Pokud je hudba vaší zábavou – ať už jde o její tvorbu, poslech nebo obojí – pak zvažte, zda by se z ní nestalo téma vašeho baru. Naštěstí existuje spousta kreativních nápadů na domácí bar, které zahrnují hudební nástroje.